Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-07@10:10:54 GMT

معرفت شناسی اسلامی پیوند زبان و ذهن است

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۵۱۴۴۵

معرفت شناسی اسلامی پیوند زبان و ذهن است

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، پیش همایش ملی علوم انسانی و حکمت با محور ادبیات و زبان شناسی بصورت مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور حسین  کلانتری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، عبدالحسین  خسرو پناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی ، محمود قیوم زاده رییس هیات اندیشه ورز دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، آسمند مدیر مرکز مطالعات و برنامه ریزی زبان هاب سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، شاهرخ حکمت دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی اراک، عبدالرضا مدرس زاده دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی کاشان، عبدالرضا عطاشی دانشیار و رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی خرمشهر، احمد محسنی دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب، الاموسوی استاد تمام دانشگاه بغداد_عراق، محمود یحیی احمد محسن دانشیار دانشگاه الهدیده یمن، رزیتا عیلانی استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، ویجی مادگه استاد تمام دانشگاه پونای هند، معصومه خداداد استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و فاطمه عزیزمحمدی دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در پیش همایش علوم انسانی و حکمت اسلامی گفت: معرفت شناسی اسلامی می تواند پیوند بین زبان و ذهن را بیان کند.

عبدالحسین خسروپناه افزود: زبان شناسی به معنای خاص رابطه زبان با ذهن، رابطه زبان با واقعیت و رابطه زبان با انسان است.

وی اظهار کرد: زبان شناسی فلسفی می تواند پیوند بین زبان و واقعیت یا مباحث علم النفس فلسفی را تبیین کند. ادبیات ما پیوند وسیعی با عرفان و حکمت دارد و زبان شناسی به معنای عام را شامل می شود که شامل ادبیات فارسی و عربی می شود.

خسروپناه افزود: واژه زبان شناسی یکی از علوم انسانی و علم مطالعه روش مند زبان است؛ یعنی شامل علم صرف و نحو می شود.

وی گفت: زبان شناسی به معنای یک دانش مدرن با چهار رویکرد زبان شناسی با رویکرد تاریخ گرایی، زبان شناسی با رویکرد ساخت گرایی، زبان شناسی با رویکرد جهانی و زبان شناسی با رویکرد گفتمان بنیاد است.

خسروپناه خاطرنشان کرد: اگر حکمت اسلامی به معنای عام را در نظر بگیریم گاهی فلسفه است که به خداشناسی می پردازد و اگر مقصود معنای عام باشد به همه زبان های دنیا می تواند ارتباط یابد.

انتهای پیام /

حمید انصاری کد خبر: 1101962 برچسب‌ها معرفت شناسی عبدالحسین خسروپناه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: معرفت شناسی عبدالحسین خسروپناه دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زبان شناسی با رویکرد علوم انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۱۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت معرفت‌شناسی دقیق از سیره سیاسی امام صادق (ع)


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی در مراسم شام شهادت رئیس مذهب تشیع امام صادق (علیه‌السلام) و بزرگداشت شهید حجت‌الاسلام‌والمسلمین اصلانی که در محله خلج سیدی برگزار شد با بیان اینکه این محفل، یادگار این شهید بزرگوار است که سالیان متمادی شعائر خاص امام صادق (علیه‌السلام) را در این منطقه گسترش داده است، گفت: الحمدالله به همت شما وارثان پرافتخار این چراغ همچنان روشن و تابنده مانده است و محفل با همان عظمت و اهمیت زمان ایشان امسال نیز برگزار شد.
آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی تمام دانش در حوزه دین‌مداری و معرفت دینی را برگرفته از سیره امام صادق (علیه‌السلام) اعلام کرد و افزود: آنچه از عظمت ایشان برای بهره‌برداری ما در مسیر و خط زندگی می‌تواند یک اسوه و الگوی کامل باشد، سیره سیاسی امام صادق (علیه‌السلام) است.

ایشان با طرح این پرسش که چرا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه و شریف) جامعه را در زمان غیبت به فرد مجتهد جامع‌الشرایط سپردند، تصریح کرد: ایشان مجتهد جامع‌الشرایط را انتخاب کردند به این دلیل که او تمام مسائل و مطالبی که در اداره و رهبری یک نظام لازم و ضروری است را از بیانات، رفتار، کردار و سیره زندگانی امام صادق (علیه‌السلام) و ائمه (علیه‌السلام) اجتهاد کرده و مطابق سیره و دستوراتی که آنان فرمودند، جامعه را در عرصه‌های سیاسی نیز مانند سایر عرصه‌های دیگر اداره و رهبری می‌کند.

دیگر خبرها

  • طرح دانشگاه حکمت بنیان در ۱۰ دانشگاه اجرایی شد
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • ضرورت معرفت‌شناسی دقیق از سیره سیاسی امام صادق (ع)
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات